Dnevni horoskop za utorak, 23. april 2019. godine: Vodolija ima probleme sa finansijama, a Ovna očekuju vredne nagrade od Univerzuma

Dnevni horoskop -neke znakove očekuju važne zasluge, a evo ko će morati dobro da razmisli pre nego što donese odluku!

Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine!

OVAN

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

BIK

Napetost počinje od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2019. godine: Blizance očekuje haotična nedelja, a Škorpija uživa u ljubavnim igramaNedeljni horoskop do 28. aprila 2019. godine: Blizance očekuje haotična nedelja, a Škorpija uživa u ljubavnim igramaNedeljni horoskop od 22. do 28. aprila 2019. godine - astro prognoze za ljubav, psoao i zdravlje!

BLIZANCI

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način.

RAK

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

LAV

Uživate blagonaklonost uticajnih lica. Ipak, ne opuštajte se previše jer su u pitanju ljudi koji od vas, zauzvrat, očekuju bezgraničnu lojalnost. Može vam se desiti da vas neko od njih primora na poteze kojima biste sebe doveli u nezavidan položaj.

DEVICA

Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite - da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.