Dnevni horoskop za subotu, 24. mart 2019. godine: planete šalju važno upozorenje za Blizance

Dnevni horoskop - Ovnove očekuje vrlo uspešan dan!

OVAN

Samo osnovne obaveze ćete završiti sa lakoćom. Nije povoljan dan za bilo kakve ambicioznije potez. Komunikacija sa voljenom osobom postaje promenljiva, pa vas hvata nervoza i pravite greške. Izbegavajte cigarete.

Horoskop za sledeću nedelju: evo kako će zvezde uticati na našu sudbinu do 31. marta 2019. godineHoroskop za sledeću nedelju: evo kako će zvezde uticati na našu sudbinu do 31. marta 2019. godineAstro prognoze za ljubav, posao i zdravlje - neki znakovi će konačno pronaći rešenje za probleme!

BIK

Nemojte da reagujete razdražljivo jer biste mogli da ostavite pogrešan utisak o sebi u poslovnom okruženju. Nije povoljan dan za ljubav, niti za početak nove veze. Izdvojite neko vreme da preispitate svoja osećanja. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas napraviti grešku koja bi mogla da ugrozi vaš posao. Partner pokušava da vam skrene pažnju na neke greške koje ste napravili ali vi pravite i novu grešku- ne shvatate ga ozbiljno. Problemi sa glavoboljom.

RAK

Delujete nepouzdano iako niste takvi. Moguće je da danas neke stvari jednostavno pogrešno radite. Emotivno se preispitujete i uvek na kraju dođete do zaključka da vam je bivši partner odgovarao. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV

Moguće je da vam timski rad trenutno ne odgovara i da bolje rezultate ostvarujete kada radite samo za sebe. Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom, pričekajte jer vam dan nije povoljan.Čuvajte se povreda.

DEVICA

Moguće je da nemate dovoljno poverenja u saradnike i da postoje neke stvari koje krijete od njih. Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan period u kojem ćete se slagati bolje nego pre. Tegobe vam se vraćaju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.