Dnevni horoskop za sredu, 9. januar 2018. godine: za Ribe snovi postaju stvarnost, a Bika prati energija obilja

Dnevni horoskop - zvezde su na vašoj strani, iskoristite njihovu magiju!

OVAN

Stiže podrška izdaleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne.

BIK

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte se ali budite umereni u hrani i piću.

Horoskop za eksploziju pozitivne energije: evo kakve nam neverovatne šanse donose Mars i Uran u znaku Ovna (do 8. marta 2019.)Horoskop za eksploziju pozitivne energije: evo kakve nam neverovatne šanse donose Mars i Uran u znaku Ovna (do 8. marta 2019.)Mars i Uran se susreću na samom kraju znaka Ovna, a zajedno će boraviti i u znaku Bika! Evo šta nam horoskop predviđa do 8. marta…

BLIZANCI

Sustiže vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretvoriti u nesporazum.

RAK

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

LAV

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

DEVICA

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.