Dnevni horoskop za sredu, 20. mart 2019. godine: Strelac ostvaruje velike planove, a Škorpija zavodi usamljena srca

Dnevni horoskop - danas će raspoloženje biti promenljivo, a jedan znak treba da bude oprezan tokom talasa lažnog optimizma!

OVAN

Pojačavaju se aspekti u vezi sa novčanim preokupacijama, partnerstvom i dugoročnim ulaganjima. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

BIK

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme.

Kratki horoskop za Supermesec u znaku Vage: u noći između 20. i 21. marta dogodiće se prava čarolijaKratki horoskop za Supermesec u znaku Vage: u noći između 20. i 21. marta dogodiće se prava čarolijaHoroskop za Supermesec u znaku Vage - evo kakve će promene na vašem putu sudbine doneti čarolija poslednjeg Supermeseca u 2019.…

BLIZANCI

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

RAK

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

LAV

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

DEVICA

Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

VAGA

Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete uspeti. Bolje je da se reorganizujete i krenete jedno po jedno, do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.