Dnevni horoskop za sredu, 2. januar 2019. godine: Jarca očekuju velike promene, a Ribe rešavaju probleme

Dnevni horoskop - kome početak nove godine donosi sreću, a kome lošu karmu...

Ovan

Imaćete dosta prilika danas da radite na nekim novim projektima, zadacima. Nije dan za rutinu, već bi bilo dobro da odradite nešto što odavno planirate. Nađite i vreme za razonodu, jer ćete u suprotnom biti veoma napeti.

Bik

Isplanirajte malo bolje svoje troškove. Potrebno Vam je da Vam neko kaže da ne treba da preterujete u kupovini. Strastveni ste. Moguća su nova poznanstva.

Nedeljni horoskop do 6. januara 2019. godine: kome će početak godine doneti energiju obilja i mističnu ljubavNedeljni horoskop do 6. januara 2019. godine: kome će početak godine doneti energiju obilja i mističnu ljubavNedeljni horoskop - Vodoliju očekuje pad raspoloženja, a Devicu iznenadan priliv novca!

Blizanci

Držite se plana rada. Ne odustajte od svojih ciljeva bez obzira na ometanja. Bitno je da budete temeljni i odgovorni danas. Provedite više vremena kod kuće.

Rak

Danas želite da komunicirate sa ljudima, da se družite i povežete. Porazmislite o usavršavanju. Možete ići na neki kraći put ako budete imali priliku.

Lav

Danas će biti aktivno polje posla. Bitno Vam je da da sve bude onako kako ste zamislili. Nove ideje mogu lako biti sprovedene u delo.

Devica

Jako ste privlačni i zadobijate lako pažnju. Skloni ste avanturama, ako ste slobodni. Ono što morate da uradite na poslu Vam se neće dopasti, ali ništa ne odlažite.

Vaga

Niste dobro raspoloženi. Ne možete da se fokusirate na obaveze koje su neodložne. Ne shvatajte lično sve što se dešava na poslu. Što se tiče privatnog života, veoma ste skloni flertu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.