Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. april 2019. godine: Strelca očekuje pobeda, a Jarac ima finansijsku krizu

Dnevni horoskop - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje!

Dnevni horoskop za 8. april 2019. godine - saznajte kakva energija pokreće vaš horoskopski znak!

OVAN

Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu.

BIK

Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.

Horoskop - očekuju nas moćna energetska pomeranja u svemiru: šta nam donosi Kiron u Ovnu i Neptun u RibamaHoroskop - očekuju nas moćna energetska pomeranja u svemiru: šta nam donosi Kiron u Ovnu i Neptun u RibamaU toku su energetska pomeranja u Svemiru zbog kojih se dešavaju promene. Ciklus retrogradnog Merkura se završavaju, Uran je nakon…

BLIZANCI

Ne pokušavajte da sprovedete svoje zamisli u delo, izabrali ste pogrešan dan. Umesto toga, pročitajte omiljenu knjigu i posetite bioskop ili pozorište. Čuvajte se infekcija i na svaki drugi način ovaj dan provedite izolovani od ljudi.

RAK

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

LAV

Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savesti. Razmislite o tome pre nego što okolina počne da vas izbegava.

DEVICA

Svoj ljubavni život ste matematički izračunali, pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako ste ih vi zamislili. Previđate da nije lako predvideti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.