Dnevni horoskop za ponedeljak, 4. mart 2019. godine: Bika očekuje pad energije, a Blizance planiranje srećne budućnosti

Dnevni horoskop - ovo je sedmica za ostvarenje poslovnih ambicija, a ljubav nas stavlja pred velika iskušenja!

Dnevni horoskop - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje!

OVAN

Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Očekuje se stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao.

Kratak ljubavni horoskop do 15. marta: Bika očekuju romantične iskre, a Lava rizičan period u ljubaviKratak ljubavni horoskop do 15. marta: Bika očekuju romantične iskre, a Lava rizičan period u ljubaviLjubavni horoskop otkriva kakva nas sreća prati u ostvarenju romantičnih planova do 15. marta 2019. godine!

BIK

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

BLIZANCI

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

RAK

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

LAV

Uzbudljiv dan, predstoje vam brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu s kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi, s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline.

DEVICA

Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.