Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. april. 2019. godine: Vodoliji se ostvaruje velika želja, a Devica skriva probleme

Dnevni horoskop za 22. april 2019. godine - pročistite svoju dušu, budite iskreni prema sebi i svemir će vas nagraditi!

Dnevni horoskopa za svaki znak Zodijaka!

OVAN

Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

Nedeljni horoskop: dobre ljubavne prilike za Blizance, a Lav ostvaruje velike ambicijeNedeljni horoskop: dobre ljubavne prilike za Blizance, a Lav ostvaruje velike ambicijeOčekuje nas nedelja velikih mogućnosti i pobeda nad slabostima! Saznajte šta vašem znaku Zodiajka nedeljni horoskop predviđa...

BIK

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

BLIZANCI

Razmišljate o poslu umesto da trenutnu pozitivnu energiju podelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.

RAK

Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete.

LAV

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

DEVICA

Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje sa sopstvenim problemima koji čekaju samo vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.