Dnevni horoskop za ples vatrene ljubavi i moćne strasti: ova 3 znaka će zauvek pamtiti Dan zaljubljenih 2017. godine

Slušajte glas srca i pratite svoju nežnu i emotivnu stranu koja će vam pokazati put ka vatrenoj ljubavi i strasti zbog koje sve treperi! Da li će baš vaš horoskopski znak za Dan zaljubljenih doživeti pravi ljubavni vatromet...

Uz Dan zaljubljenih, čitava nedelja od 13. do 19. februara treperi erotičnim sjajem, a Venera i Mars igraju svoj posebni ples strasti, piše Lovesensa.

Zašto kažeš Venera, a misliš na seks?

Horoskop najavljuje neočekivanu sreću: Ove 3 prelepe stvari vam donosi retrogradni Jupiter...

Astrološka vladarka strasti i uživanja Venera prva je kojoj ćemo se obratiti za prognoze na Dan zaljubljenih. Ona ovih dana boravi u Ovnu što znači da baš svi znaci imaju razloga da se raduju 14. februaru.

Sigurno ćete i vi bar deo dana posvetiti svojoj nežnijoj, strasnijoj, zaljubljenoj i opčinjenoj strani života, ali da li ste među 3 znaka koji će ovaj dan još dugo pamtiti?

Ovan (21. mart - 20. april)

Dragi Ovnovi, uz dve najstrasnije planete u vašem znaku - Veneri i Marsu - vi zaista nemate razloga da danas brinete! Stižu vam ogromni talasi energije i spremni ste za divan ljubavni dan. Neće to biti tipičan izlazak, biće to uzbudljiva avantura koju ćete i vi i vaš partner dugo pamtiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.