Dnevni horoskop za petak, 15. mart 2019. godine: Raka očekuje novčani dobitak, a Vagu nova romansa

Dnevni horoskop za ljubavm, posao i zdravlje - saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

OVAN

Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje.

BIK

Od početka nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih.

Kako da ispravite lošu karmu do 5. aprila 2019. godine: kineski horoskop predviđa sudbinuKako da ispravite lošu karmu do 5. aprila 2019. godine: kineski horoskop predviđa sudbinuMesečni kineski horoskop do 5. aprila - vladavina Vatrenog Zeca donosi sjajne šanse za budućnost!

BLIZANCI

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas jaka motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

RAK

Imate veliku šansu da ostvarite planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

LAV

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad se pokoriti.

DEVICA

Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.