Dnevni horoskop za nedelju, 24. mart 2019. godine: Lava očekuje finansijska kriza, a Ovan mašta o tajnoj ljubavi

Dnevni horoskop - nedelja je dan za dobre promene, a naročito na polju ljubavi!

Dnevni horoskop za nedelju, 24. mart 2019. godine - astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Možete da očekujete da će danas neke stvari koje su vas brinule biti rešene. Prikriveno flertujete sa osobom do koje vam je stalo, plašite se šta će biti kada okruženje sazna za vašu ljubav. Moguća je nesanica.

Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku je najstrastveniji:on je apsolutni vladar ženskog srcaMuškarac rođen u ovom horoskopskom znaku je najstrastveniji:on je apsolutni vladar ženskog srcaMuškarac rođen u ovom znaku je vladar ljubavi, njegove reči osvajaju, a zagrljaj je prava uteha...

BIK

Bićete veoma napeti pa vam vaša nervoza može doneti negativan uticaj na poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za žrtvovanje. Želite samo neke neobavezne i neopterećujuće veze. Problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Poslovna situacija vam nije stabilna ali vi sada niste spremni da pravite veće promene. Očekuje vas faza udaljavanja od partnera. Polako i vi i on vidite da stvari idu u pogrešnom pravcu. Problemi sa ukočenim leđima.

RAK

Očekuje vas prilika za posao koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Pred vama je povoljan period. Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo je ostavilo jako dobar utisak na vas. Osećate se jako dobro. Nema problema sa zdravljem.

LAV

Očekuje vas manja finansijska kriza ali ćete na kraju uspeti sve da prevaziđete. Ljubomorni ste i pokazujete otvoreno partneru koje su vaše granice u toj vezi. Izbegavajte unos alkohola. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

DEVICA

Veoma drastično i naglo dolazi do promena na vašem polju posla. Ne mora sve da bude negativno. Glavu gore! Ukoliko imate partnera, moguće je da će vaša veza danas biti na nekom ispitu zrelosti. Čuvajte svoje bubrege.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.