Dnevni horoskop za četvrtak, 21. mart 2019. godine: finansijski dobitak za Blizance, a Vagu očekuju drastične promene

Dnevni horoskop - dolazak proleća budi zaboravljene tajne i aktivira nas za kreiranje lepše budućnosti, a evo šta vaš znak očekuje...

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene!

OVAN

Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune proverite dokumenta ali i troškove koji vas očekuju.

Večeras pogledajte u nebo i zamislite ljubavnu želju: ritual u noći punog Meseca čisti srce od loših osećanja (21. mart 2019.)Večeras pogledajte u nebo i zamislite ljubavnu želju: ritual u noći punog Meseca čisti srce od loših osećanja (21. mart 2019.)Čaroban ritual sa svećom u noći ppunog Meseca - veruje se da otvara put ka novoj ljubavi!

BIK

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

BLIZANCI

Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas, nepogrešivo, ispunjava i isceljuje.

RAK

Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni.

LAV

Preračunali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako biste rešili novonastale probleme.

DEVICA

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi sa tim očekuje vas razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.