Dnevni horoskop za četvrtak, 2. maj 2019. godine: ljubavna oluje za Rakove, a Strelca očekuje divan dan

Dnevni horoskop za 2. maj - saznajte pšta vaš horoskopski znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlje!

Ovan: Problemi koje ste imali na početku veze sada su prošlost. Opustite se i uživajte. Ako tražite posao probajte da nađete nešto preko interneta. Moguće kraće putovanje. Zdravlje dobro.

Bik: Kod vas je emotivno stabilno, a kada ima ljubavi sve je manje bitno. Morate prihvatiti nova pravila na poslu i nemojte se nervirati. Prolazna glavobolja i nervoza.

Horoskop otkriva kakva karma nas stiže do 18. septembra 2019. godine: Saturn je krenuo retrogradno, a neke stvari više nikada neće biti isteHoroskop otkriva kakva karma nas stiže do 18. septembra 2019. godine: Saturn je krenuo retrogradno, a neke stvari više nikada neće biti isteSa retrogradnim Saturnom budi se i moćan zakon karme - da li ste spremni za teške udare sudbine do 18. septembra 2019. godine!

Blizanci: Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Provešćete divno romantično veče u izlasku sa partnerom. Na poslu je za sada sve u redu, ne brinite više. Zdravlje dobro.

Rak: Nije rešenje biti u bilo kakvoj vezi ako osoba sa kojom ste ne želi da se menja. Nagomilali su vam se poslovi krenite da ih odrađujete. Mogući su problemi sa grlom.

Lav: Sa nestrpljenjem očekujete novi susret sa partnerom. Uskladite poslovne obaveze sa privatnim kako bi imali više vremena. Moguća svađa sa članom porodice. Zdravlje promenljivo.

Devica: Moguće kraće putovanje sa partnerom. Zapostavili ste prijatelje zbog nove veze. Imaćete pohvale na poslu za vaš rad od nadređenih. Pažljivo u vožnji ako ste vozač.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.