Dnevni horoskop za četvrtak, 18. aprila 2019. godine: Strelca očekuje energična ljubav, a lav rešava probleme

Dnevni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - saznajte šta vaš znak očekuje do kraja dana!

Dnevni horoskop za 18. april 2019. godine!

OVAN

Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko vam je veoma drag i na koga možete da utičete. Dan vam donosi dosta povoljnih okolnosti kada je u pitanju neki vanredni dobitak. Pokušavate da se priviknete na nove okolnosti na poslu i ako budete raspoloženi da se sretnete sa nekim ko vam može pružiti stručnu pomoć koja vam je potrebna.

Horoskop za Sunce u znaku Bika: ova 3 znaka očekuje velika radost i divna promena života (do 20. maja 2019.)Horoskop za Sunce u znaku Bika: ova 3 znaka očekuje velika radost i divna promena života (do 20. maja 2019.)Horoskop - ovo su 3 najsrećnija znaka u vladavini Bika!

BIK

I dalje ste veoma dominantni u vašem okruženju što mnogi primećuju. Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu sačekajte još koji dan pre nego što ne donesete odluku. Moguća ponuda od jedne Vage koja se bavi modom ili od Strelca sa kojim imate dobre odnose.

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi velika uzbuženja po pitanju posla i novih mogućnosti na poslovnom planu. Ipak susret sa Jarcem ili Vodolijom može doneti neprijatne razgovore na poslu ili u vezi sa poslom. Trebalo bi da budete mnogo realniji po nekim bitnim pitanjima koja se tiču ne samo vas nego i vašim bližnjih ili saradnika sa kojima želtie da započnete saradnju.

RAK

Trudite se da nađete najlakši način da rešite neki pravni problem koji bi mogao da vas u priličnoj meri optereti ako se njime ne pozabavite. Verujete da možete da se dogovorite sa jednom Vagom ili Lavom oko nečega što je u obostranom interesu, moguće da se tiče posla sa strancima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim vatrenim znakom.

LAV

Pokušavate da rešite problem na jednostavan način i to će vam poći za rukom. Osećate se spremnim za nove poslove i verovatno ćete želeti da se upustite u nešto što mnogi smatraju rizičnim. Verujete u mogućnost dogovora u vezi sa novcem, posebno kada je u pitanju osoba u koju možete da imate veliko poverenje kada je u pitanju poštovanje rokova i uslova.

DEVICA

Danas možete postići mnogo, posebno ako budete spremni da slušate one koji znaju više od vas i imaju više iskustva. Svoje poslove treba da prepustite drugima, bliskim kolegama i prijateljima. Ako planirate nove poslove u samostalnoj delatnosti, imate mogućnost da o tome vodite razgovor sa Lavom. Nekome je stalo da bude sa vam au zajedničkom biznisu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.