Dnevni horoskop za 8. decembar 2019. godine: Strelčevima se ostvaruju ambicije, a Vodolija donosi važnu odluku!

Dnevni horoskop za 8. decembar 2019. godine!

OVAN

Očekuje vas poslovno putovanje koje vam donosi pozitivne nove prilike za saradnju. Novo poznanstvo koje vam se desilo je u vama probudilo uzburkana osećanja. Povedite računa o sinusima koji su vam osetljivi.

BIK

Dolazite do manjih problema na polju posla, dosta toga vas danas opterećuje. Imate utisak da ste sa voljenom osobom došli do problema koje nećete moći baš lako da prevaziđete. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

Horoskop za sledeću nedelju: Bik je sve bliže pravoj ljubavi, a Lav rešava sve dileme na poslu (do 16. decembra 2019.)Horoskop za sledeću nedelju: Bik je sve bliže pravoj ljubavi, a Lav rešava sve dileme na poslu (do 16. decembra 2019.)Nedeljni horoskop - evo koji znakovi imaju najviše šanse za sreću u narednoj sedmici!

BLIZANCI

Moguć je pad koncentracije na polju posla. Možete da budete skloni tome da i sami komplikujete stvari. Veoma ste napeti, pa se lako možete posvađati sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

RAK

Imate neke ideje koje želite da sprovedete u delo, nije vam lako da dobijete podršku za njihovo ostvarenje. Dopada vam se jedna strastvena osoba koja je rođena u nekom od vatrenih znakova zodijaka. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Niste sigurni na koji način da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili danas. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete imati priliku da se zbližite. Dobro se osećate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.