Dnevni horoskop za 7. decembar 2019. godine: Bika očekuju velike promene u ljubavi, a Lav se bori sa preprekama

Dnevni horoskop za 7. decembar 2019. godine!

OVAN

Skloni ste rizicima kada je u pitanju polje posla. Postoji mogućnost da vam se desi manji gubitak. Dopada vam se osoba koja deluj distancirano na prvi pogled ali će se njen stav promeniti. Nemate probleme na polju zdravlja.

BIK

Očekuju vas velike promene na ljubavnom polju. Važno je da budete spremni da sve to na pravi način prihvatite. Ne dopada vam se atmosfera u vašem braku i razmišljate o tome da se na neko vreme razdvojite. Problemi sa varenjem.

Horoskop za vikend: pojačana intuicija u nedelju donosi veliku radost (6. decembar 2019.)Horoskop za vikend: pojačana intuicija u nedelju donosi veliku radost (6. decembar 2019.)Horoskop za vikend - evo kakvu magiju donosi Sunce u kvadratu sa Neptunom!

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće koje ćete uspeti da rešite uz pomoć saradnika. Očekuje vas prilika za poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do ozbiljne veze kasnije. Mogući problemi sa kašljem.

RAK

Možete da očekujete finansijske promene u narednom periodu. Povoljna vam je faza za posao. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne promene. Moguće je da za neka dešavanja niste spremni. Povedite računa o ishrani.

LAV

Izborite se sa preprekama koje vas očekuju i ukazaće vam se prilika da budete nagrađeni za to. Potreban vam je partner koji će vam biti oslonac i u emotivnom i u svakom drugom smislu. Glasne žice su vam osetljive.

DEVICA

Tokom današnjeg dana vas očekuju manje neprijatnosti u kontaktu sa poslovnim okruženjem. Povoljan je dan za ljubav. Možete da očekujete da ćete imati susret sa osobom do koje vam je stalo. Unosite dovoljno tečnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.