Dnevni horoskop za 30. jun 2020. godine: 3 znaka posebno privlače uspeh i obilje

Dnevni horoskop za 30. jun 2020. godine!

Dnevna astro analiza otkriva glavne smernice za današnji dan, a Vodolija, Strelac i Rak imaju šansu da ostvare uspeh!

Ovan

Komunikacija sa osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove zasad držite daleko od očiju javnosti.

Bik

Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore niti transfere. Odložite ih nakratko, jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

Nedeljni horoskop za LJUBAV: savet i predviđanje za svaki znak Zodijaka (do 5. jula)Nedeljni horoskop za LJUBAV: savet i predviđanje za svaki znak Zodijaka (do 5. jula)Nedeljni horoskop za LJUBAV - energija Meseca donosi otvaranje srca i nove šanse!

Blizanci

Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju saradnici.

Rak

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

Lav

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, da pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

Devica

Imate mnogo planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci, osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.