Dnevni horoskop za 29. maj 2020. godine: Devicu očekuje sjajna energija, a Bika veliki fijasko

Dnevni horoskop - miran dan može se pretvoriti u veliki rizik!

Dnevni horoskop za 29. maj 2020. godine!

OVAN

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite posao i obaveze, nekoliko sati druženja učiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo, koje može prerasti u interesantnu romansu.

BIK

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u vladavini Blizanaca (do 20. juna)Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolji period u vladavini Blizanaca (do 20. juna)Horoskop - evo koja 3 znaka će biti najsrećnija dok je Sunce u Bliznacima!

BLIZANCI

Izloženi ste riziku povređivanja. Pravi razlog tome je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica, kao i osobe koje su uniformisane.

RAK

Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih biste se u narednom periodu bavili popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

LAV

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe.

DEVICA

Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.