DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR 2021. GODINE: Evo šta nam donosi mistična snaga Meseca

Dnevni horoskop za 27. februar 2021. godine - Sjaj punog Meseca otkriće mnoge tajne!

Dnevni horoskop za 27. februar 2021. godine -

Mesec je vladar ove subote. U jutarnjim časobvima prelazi u znak Device - analitičnog, mudrog i ambicioznog znaka koji uvek zna šta hoće. Ipak, Devica je izuzetno sklona perfekcionizmu, pa ukoliko sve ne ide po planu, lako možete postti neraspoloženi i iritantni.

Pročitajte još:

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA U PROLEĆE PRIVLAČE OBILJE: Zvezde im donose energiju uspeha i novac

HOROSKOP ZA VIKEND: Zaronite u polje ljubavi i unutrašnje sreće (do 29. februara 2021.)

Mogići su konflikti sa članovima porodice zbog nerazumevanja i nezavršenih zadataka. Iako će vam biti teško da pronađete mir, strpite se, jer veče donosi jednu sasvim novu energiju.

U toku dana Mesec postaje pun i svojim velikim sjajem podstiče vas da promenite mnoge stvari u svom životu. Postajete svesniji svojih nedostatak i potencijala i znate u kojem smeru treba da usmerite tok svog života. Očistite energiju od lošuh vibracija i nastavite da napredujete u ostvarenju planova.

MESEČNI LJUBAVI HOROSKOP ZA MART 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMESEČNI LJUBAVI HOROSKOP ZA MART 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaLava očekuje zaljubljenost i početak nove veze, a Vagu bolji odnos sa partnerom...

Pun Mesec u devici kreiraće i opoziciju sa Neptunom u znaku Riba i donosi iskrenost i veliku istinu na videlo. iako suočavanje sa istinom ponekad može biti bolno, ono će vam na duže staze doneti olakšanje.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

27/02/2021 FRANKA
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com