Dnevni horoskop za 24. jun 2020. godine: pozitivne vesti i velike šanse za razvoj

Dnevni horoskop - evo koga danas očekuju nagrade Univerzuma!

Dnevni horoskop za 24. jun 2020. godine!

OVAN

Do vas stižu pozitivne vesti u vezi sa poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome, iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno, jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.

BIK

Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica u kojoj ljubav ima svetliju perspektivu (do 30. juna)Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica u kojoj ljubav ima svetliju perspektivu (do 30. juna)Nedeljni ljubavni horoskop - Ovan se oslobađa napetosti i ponovo uživa u ljubavi, a Vodolije imaju velike šanse da upoznaju pravu…

BLIZANCI

Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis.

RAK

Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte.

LAV

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama, sledi vam nagrada za uloženi trud.

DEVICA

Imate priliku da otputujete, ali ne daleko od mesta gde živite. Niz razgovora u kojima ćete vi voditi glavnu reč završiće se tako što ćete uspešno završiti važan posao koji će vam u perspektivi bitno poboljšati finansije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.