Dnevni horoskop za 19. maj 2020. godine: danas ne odlažite snove

Dnevni horoskop - Lav je umoran od čekanja, a Ovna očekuje kriza u ljubavi!

Dnevni horoskop za 19. maj 2020. godine!

OVAN

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam, iako realna situacija i dalje nalaže veliki oprez.

BIK

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja.

OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEOVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop za 2020. godine - astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance!

BLIZANCI

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se pužiti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

RAK

Trudite se da završite obaveze koje ste ambiciozno preuzeli na sebe. Rezultati su neizvesni, ali vas ne napušta optimizam i osećaj da će se na kraju sve završiti najpovoljnije po vas. Naoružajte se strpljenjem i pričuvajte se povreda.

LAV

Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

DEVICA

Opterećeni ste ljubavnim životom. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste upali u poslednje vreme. Zbog nedostatka komunikacije mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.