Dnevni horoskop za 18. maj 2020. godine: evo kome kosmos danas pokazuje putokaz ka sreći

Dnevni horoskop - Lav se fokusira na finansije, a Vagu očekuje romantična avantura!

Dnevni horoskop za 18. maj 2020. godine!

OVAN

Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

BIK

Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

Slomljeno ogledalo je za Lavove loš predznak, Vodolijama otvoren kišobran u zatvorenom prostoru: Astrološka sujeverja koje vredi slušatiSlomljeno ogledalo je za Lavove loš predznak, Vodolijama otvoren kišobran u zatvorenom prostoru: Astrološka sujeverja koje vredi slušatiHoroskop sujeverja vam otkriva izraženost strahova kod svakog znaka ponaosob.

BLIZANCI

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, odložite.

RAK

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći novčani dobitak koji velikim delom može rešiti bar deo finansijske napetosti koja vas muči.

LAV

Finansije su u prvom planu. Jedan prijatelj vam traži novac na zajam, a to je za vas kao da vam je lupio šamar. Vaša preciznost ne podnosi apstraktne pojmove kao što je pozajmica za koju se ne zna koji je krajnji rok naplate. Ne budite prestrogi.

DEVICA

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.