DNEVNI HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2021. GODINE: Sve zamišljeno može već SUTRA postati vaša stvarnost

Dnevni horoskop - Bićete "srećne ruke"! Sve zamišljeno možete u narednim danima pretvoriti u stvarnost.

Dnevni horoskop za 12. februar 2021. godine - evo koji planetarni aspekti nas očekuju!

Mesec prelazi u znak Riba što nas čini osetljivijim nego inače. Skloni smo introvertnoj prirodi, sanjarenju, povlačenju u sebe i maštanju. Ovo je idealan dan za meditaciju i vizualizaciju, odnosno za povlačenje u svoj unutrašnji svet i traganje za smislom.

Pročitajte još:

OSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misiju

HOROSKOP - MART 2021. DONEĆE DIVNU LJUBAV ZA OVA 3 ZNAKA: Očekuje ih romantičan početak proleća

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA NA DAN ZALJUBLJENIH: 14 februar donosi sudbonosni susret, strast i ljubavne iskre

Stvarni svet biće daleko od nas. Ponekad je neophodno da se malo odmaknemo od realnosti i saslušamo šta nam naša duša i podsvest poručuju. Napravite pauzu od svakodnevnih obaveza koliko go da je to moguće. Pokušajte da se distancirate od briga, negativnih vesti i stresova i slobodno i bezbedno zaronite u svoju unutrašnjost. Ono što otkrijete može biti vaša zvezda vodilja u narednim danima.

Mesec u Ribama 12. februara kreira sekstil sa Uranom u znaku Bika. Ovaj sekstil nam donosi fokusiranost na lične potrebe, kreativnu energiju i domišljatost. Imaćete veliku želju da stvorite nešto divno za sebe, a bićete "srećne ruke", pa sve zamišljeno možete u narednim danima pretvoriti u stvarnost.

Tražite nove metode ka ostvarenju cilja, ali nastavljajte da koračate svojom, odabranom, stazom života!

HOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmijeHOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmijeHoroskop - Saznajte koja je vaša spiritualna životinja prema znaku Zodijaka!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.