Dnevni horoskop za 11. septembar 2020. godine: da li vas uskoro očekuje energija obilja?

Dnevni horoskop - Bik ima problema sa finansijama, a Vagi je ljubav u centru pažnje!

Dnevni horoskop za 11. septembar 2020. godine!

OVAN

Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto trebati.

Horoskop - divne vesti za ljubav i novac: saznajte šta vašem znaku donosi direktni Jupiter u znaku Jarca ( od 12. septembra)Horoskop - divne vesti za ljubav i novac: saznajte šta vašem znaku donosi direktni Jupiter u znaku Jarca ( od 12. septembra)Obilje na poslu, obilje u ljubavi - Evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je direktni Jupiter u Jarcu!

BIK

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, žrtvovanje nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

BLIZANCI

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

RAK

Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

LAV

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.