Dnevni horoskop za 1. jun 2020. godine: dominacija ljubavi i nagrada za uložen trud

Dnevni horoskop - Vodolija iam problem u ljubavi, a Škorpija je na pragu promena!

Dnevni horoskop za 1. jun 2020. godine!

OVAN

Potpuno ste odsutni. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za jun 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja juna!

BIK

Vrebate svaku priliku ne biste li se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali na neadekvatan način. Zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

BLIZANCI

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je sada promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

RAK

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice.

LAV

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

DEVICA

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.

VAGA

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja zna odgovor.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.