Dnevni horoskop: Vagu očekuju ljubavne obmane, a Ovan privlači neočekivani priliv novca (2. april 2020.)

Dnevni horoskop - evo koje znakove danas očekuju dobre vesti!

OVAN

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekta jer možete preceniti svoje kapacitete.

BIK

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

Horoskop za zavođenje, flert i fokusiranje na novac: evo kako do 7. avgusta Venera u Blizancima kreira našu sudbinuHoroskop za zavođenje, flert i fokusiranje na novac: evo kako do 7. avgusta Venera u Blizancima kreira našu sudbinuHoroskop - Venera u Blizancima kreiranove ljubavne zanose, ali i drugačiji odnos prema novcu!

BLIZANCI

Niste dobro sagledali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki izdatak. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi rešili novonastale probleme.

RAK

Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije jer vam predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer sledi i trošak.

LAV

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

DEVICA

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.