Dnevni horoskop: Vagu očekuje romantična avantura, a Raka iznenadni nvčani dobitak (22. maj 2019.)

Dnevni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - astro prognoze za 22. maj 2019. godine!

OVAN

Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahteva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

BIK

Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg neraspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

Nedeljni ljubavni horoskop: Devicu očekuje nova romantična veza, a vagu pojačana strastNedeljni ljubavni horoskop: Devicu očekuje nova romantična veza, a vagu pojačana strastNedeljni horoskop za ljubav - očekuje nas sedmica puna strasti i velikih uzbuđenja!

BLIZANCI

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvek postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

RAK

Osećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno vam pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

LAV

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih vam zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.

DEVICA

Čini vam se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam previše nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Budite strpljivi i ne razmišljajte o povlačenju.

VAGA

Možda ćete danas upoznati osobu sa kojom vas čeka romantična avantura. Ipak, ukoliko obuzdate svoju usplahirenost, veza bi mogla potrajati. Osim toga, izbegavajte šoping jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.