Dnevni horoskop: Vagu očekuje priliv novca, a lava rizična igra emocija (5. decembar 2019.)

Dnevni horoskop - evo koga očekuju bezizlazne situacije, a kome će se dogoditi sre

Dnevni horoskop za 5. decembar 2019. godine!

OVAN

Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno.

VAGA

Ne prihvatajte nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje.

Horoskop za pun Mesec u znaku Blizanaca: saznajte kakvo upozorenje kosmos đalje vašem znaku Zodijaka (12. decembar 2019.)Horoskop za pun Mesec u znaku Blizanaca: saznajte kakvo upozorenje kosmos đalje vašem znaku Zodijaka (12. decembar 2019.)Ribe treba da se čuvaju prevare, a Raka će preplaviti snažne emocije! Saznajte šzta vašem znaku za nekoliko dana donosi pun Mesec…

BIK

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzo se izražavate, pa drugim ljudima izgleda kao da ste površni. Danas manje pričajte, a više radite.

ŠKORPIJA

Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i veliki izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje, pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose sa partnerom.

BLIZANCI

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

STRELAC

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i značajno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.