Dnevni horoskop: turbulencije na ljubavnom i polju finansija (23. januar 2020.)

Dnevni horoskop - Lava očekuje pozitivna promena na ljubavnom planu, a Devica je obuzeta brigama...

Dnevni horoskop za 23. januar 2020. godine!

OVAN

Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se poveravaju i pitaju vas za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah. Ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu.

BIK

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste u proteklom periodu zapostavili.

Horoskop do 3. februara 2020. godine: evo kakvu nam karmu donosi Merkur u znaku VodolijeHoroskop do 3. februara 2020. godine: evo kakvu nam karmu donosi Merkur u znaku VodolijeEvo kakvu karmu donosi čudesni Merkur u znaku Vodolije...

BLIZANCI

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

RAK

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i da ih redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna, pa je pravo vreme da pre nego što odete u šoping očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

LAV

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno,pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

DEVICA

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.