Dnevni horoskop: sudar prošlosti i moćne ljubavi (2. oktobar 2019.)

Dnevni horoskop - Rak dobija dobre vesti o finansijama, a Vodoliju očekuje lepa promena na ljubavnom planu!

Dnevni horoskop za 2. oktobar 2019. godine!

OVAN

Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

BIK

Niste dovoljno uporni, brzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje, ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Mesečna TAROT prognoza za oktobar 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečna TAROT prognoza za oktobar 2019. godine: predviđanje sudbine za ljubav, posao i zdravljeMesečno tumačenje tarot karti za oktobar 2019. godine - Slušajte glas svog srca i sve će biti dobro.

BLIZANCI

S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.

RAK

Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko svojih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo.

LAV

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije.

DEVICA

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatni život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.