Dnevni horoskop: Strelca očekuje kriza, a Raka divna prilika za uspeh (5. avgust 2019. godine)

Dnevni horoskop - pred nama je vrlo turbulentan dan! Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Dnevni horoskop za 5. avgust 2019. godine!

OVAN

Ne zatrpavajte se novim obavezama, već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči.

Horoskop do 15. avgusta 2019. godine: budite oprezni dok vas prati senka retrogradnog MerkuraHoroskop do 15. avgusta 2019. godine: budite oprezni dok vas prati senka retrogradnog Merkuraiako je Merkur krenuo direktnim hodom, njegova mračna senka nas prati sve do 15. avgusta 2019. godine! Evo šta treba da…

BIK

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

BLIZANCI

Pad energije i promenljivost raspoloženja, to je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precenjena.

RAK

Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će doneti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vreme koje tek treba da dođe.

LAV

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

DEVICA

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.