Dnevni horoskop: Strelac ulazi u novi život, a Bika očekuje energija obilja (30. maj 2019.)

Dnevni horoskop - očekuje nas period ostvarenja planova, ali za neke krupne želje moramo biti strpljivi!

OVAN

Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neprijatnu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi.

BIK

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine: Bik će biti očaran i zaljubljen, a Lav skriva osećanjaKratak ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine: Bik će biti očaran i zaljubljen, a Lav skriva osećanjaKratak mesečni ljubavni horoskop - puno slatkih iznanađenja i minimalna razočaranja! Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

BLIZANCI

Najprostije poslove, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

RAK

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

LAV

Kako god da se postavite, očekujte da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

DEVICA

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.