Dnevni horoskop: Strelac pravi veliku grešku, a Vagu vodi pozitivna energija (5. februar 2020.)

Dnevni horoskop - sedmica tajni i novih isku[enja!

Dnevni horoskop za 5. februar 2020. godine!

OVAN

Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

BIK

Uživate blagonaklonost uticajnih lica. Ipak, ne opuštajte se previše jer su u pitanju ljudi koji od vas, zauzvrat, očekuju bezgraničnu lojalnost. Može vam se desiti da vas neko od njih primora na poteze kojima biste sebe iskompromitovali.

Nedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu ćete zablistati, a u nedelju izbegnite sukobeNedeljni horoskop za svaki dan u sedmici: u sredu ćete zablistati, a u nedelju izbegnite sukobeNedeljni horoskop do 10. februara - saznajte šta vas očekuje iz dana u dan!

BLIZANCI

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

RAK

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove.

LAV

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.