Dnevni horoskop: stiže talas dobrih promena i divne energije (16. avgust 2019.)

Dnevni horoskop - Bika mašta dovodi u iskušenje, a Vagi je potrebna velika promena!

Dnevni horoskop za 16. avgust 2019. godine!

OVAN

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna i možda je to idealan način da osvežite vaše odnose.

BIK

Preterana mašta vas može uvesti u iskušenje da poverujete u brzu novčanu dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti.

Horoskop za Merkur u znaku Lava: evo šta nam šapuće srce do 29. avgusta 2019. godineHoroskop za Merkur u znaku Lava: evo šta nam šapuće srce do 29. avgusta 2019. godineMerkur u Lavu - slušajte srce, pokazaće vam pravi put!

BLIZANCI

Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.

RAK

Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savete saradnika.

LAV

Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni.

DEVICA

Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite nekoj humanitarnoj organizaciji gde biste se u potpunosti iskazali jer je vaša komunikativnost za taj posao dragocena.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.