Dnevni horoskop: srećan dan za Blizance, a Bika očekuju nove pobede (15. oktobar 2019.)

Dnevni horoskop - evo ko će ostvariti velike planove!

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2019. godine!

OVAN

Napetost počinje od jutra. Čini vam se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

BIK

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

Nedeljni horoskop do 21. oktobra 2019. godine: Bika prati romantično raspoloženje, a Devicu veliki troškoviNedeljni horoskop do 21. oktobra 2019. godine: Bika prati romantično raspoloženje, a Devicu veliki troškoviNedeljni horoskop - sedmica flerta, rizičnih finansija i moćne intuicije!

BLIZANCI

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni, jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat, jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

RAK

Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

LAV

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.

DEVICA

Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumeti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.