Dnevni horoskop: sedmica vrtoglavog uspeha i lepše ljubavi (4. novembar 2019.)

Dnevni horoskop - ljubav i porodica su danas u centru pažnje!

Dnevni horoskop za 4. novembar 2019. godine!

OVAN

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

BIK

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete s velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Horoskop - evo koje čakre treba da očiste Rak, Škorpija i RibeHoroskop - evo koje čakre treba da očiste Rak, Škorpija i RibeTri vodena znaka Zodijaka su Bik, Devica i Jarac - evo na koje čakre treba da obrate pažnju!

BLIZANCI

Prihvatate se poslova koje je trebalo da završe vaši saradnici. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.

RAK

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

LAV

Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

DEVICA

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe, koja vas danas nesebično njome obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.