Dnevni horoskop: Ribe očekuje finansijski dobitak, a Lav pronalazi novu ljubav (31. maj 2019.)

Dnevni horoskop - očekuju nas nove ljubavi, ali i krupne promene na profesionalnom planu!

Dnevni horoskop za 31. maj 2019. godine!

OVAN

Ukoliko imate neke problematične odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi vam rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam nije bila simpatična.

BIK

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspeh je izvestan.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)Horoskop - 3 znaka koja očekuje mraćan period u vladavini Blizanaca!

BLIZANCI

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

RAK

Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete.

LAV

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete od toga jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme.

DEVICA

Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikome, vaš sud je nepogrešiv.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.