Dnevni horoskop: Raka očekuje sjajna prilika, a Ribe nesporazumi u ljubavi (15. novembar 2019. godine)

Dnevni horoskop za 15. novembar 2019. godine!

Dnevni horoskop za 15. novembar 2019. godine!

OVAN

Obaveze koje imate ispred sebe ćete završiti veoma brzo i lako, uz pravu organizaciju stvari. Povoljan je dan za flert je pred vama. Očekuje vas pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Nemate probleme sa zdravljem.

BIK

Možete da očekujete dobru komunikaciju sa saradnicima. Zajedno idete ka zajedničkim ciljevima. Osećanja koja ste imali ka bivšem partneru se gase i konačno ste spremni da ostvarite novu vezu. Posetite stomatologa.

Horoskop - kakve nam darove nebo donosi do kraja novembra: očekuje nas magičan vrtlog ljubavi i snovaHoroskop - kakve nam darove nebo donosi do kraja novembra: očekuje nas magičan vrtlog ljubavi i snovaOtvara se magičan vrtlog želja - evo kakva nas sudbina očekuje do kraja novembra!

BLIZANCI

Sreća vas prati danas. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Uživate u flertu i stalo vam je do toga da se pred osobom koja vam se dopada pokažete u najboljem svetlu. Odlično se osećate.

RAK

Očekuje vas prilika za novi posao. Pred vama je odlična faza u kojoj možete da ostvarite svoje ambicije. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna ili ima neku tajnu. Osećate se generalno dobro.

LAV

Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude zahtevniji posao nego što očekujete. Možete da se oslonite na svog partnera koji se maksimalno trudi da vam ugodi i da bude tu za vas u svakom pogledu. Problemi sa hormonima.

DEVICA

Dokazaćete svoje sposobnosti i sebi i drugima. Možete da očekujete povoljan period za posao. Potrudite se oko toga da voljenoj osobi stavite do znanja kakva su vaša očekivanja od veze koju imate. Povećajte unos vitamina i pazite na sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.