Dnevni horoskop: Raka očekuje povoljan dan na poslu, a Škorpiju nestabilna ljubav (30. novrembar 2019. godine)

Dnevni horoskop za 30. novrembar 2019. godine!

OVAN

Očekuje vas povoljna atmosfera na poslu. Možete da se nadate dobrim preokretima na ovom polju. Očekuje vas prilika za flert sa novom osobom koja je povezana sa vašim bliskim okruženjem. Mogući su problemi sa grlom.

BIK

Dolazite do dosta velikog poboljšanja na ovom planu i zadovoljni ste preokretima koje ste ostvarili. Vaše emocije su jake i spremni ste da sa voljenom osobom pokrenete temu zajedničkog života. Zdravlje vam je dobro.

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2019. godine: Jarčeve očekuje tajanstvena ljubav, a Lavu je srodna duša sve bližaKratak ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2019. godine: Jarčeve očekuje tajanstvena ljubav, a Lavu je srodna duša sve bližaLjubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2019. godine!

BLIZANCI

Od vaših odluka zavisi u kom smeru će da se razvija situacija na polju posla. Razočarali ste se u voljenu osobu i razmišljate o prekidu veze. Pred vama je period važnih sudbinskih odluka. Problemi sa glavoboljom.

RAK

Možete da očekujete povoljan dan za poslovno polje. Neke nove dobre vesti polako dolaze do vas. Tiho patite za osobom iz prošlosti i potrebno vam je dosta vremena kako biste je preboleli. Mogući su problemi na nervnoj bazi.

LAV

Vi ste u pozitivnom raspoloženju i aktivni ste na polju posla. Posvećeni ste svojim obavezama na pravi način. Stvari se odvijaju malo sporije sa osobom koja vam se dopada ali to vam nije problem. Dobro se osećate.

DEVICA

Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete ostvariti neke pozitivne dogovore oko posla. Osoba koja vam se dopada je pokazala da nije spremna sada da se vezuje za vas. Problemi sa leđima su mogući.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.