Dnevni horoskop: prijatno ljubavno iznenađenje za Blizance, a Devicu očekuje rizična ljubavna avantura (9. jul 2019.)

Dnevni horoskop - očekuje nas dan pun turbulencija i rizika, ali nemojte gubiti nadu!

Dnevni horoskop za 9- jul 2019. godine!

OVAN

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se još uvek nalazite na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen, ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

BIK

Oko vas se gomila haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava u suštini otvara povoljne prilike, koje vi već uveliko slutite.

Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 14. jula 2019. godineNedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta vas očekuje do 14. jula 2019. godineAko ste u podznaku Ovan, očekuje vas pravi haos u emotivnom životu... sa druge strane, Lavove očekuje talas dobre energije!…

BLIZANCI

Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije sve tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje.

RAK

Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

LAV

Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, nemojte da bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.

DEVICA

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti, jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, a uz to se pričuvajte fizičkih povreda.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.