Dnevni horoskop: Ovna očekuje velika borba za uspeh, a Jarcu je ljubav u centru pažnje

Dnevni horoskop - vatreni temperament donosi velike promene!

Dnevni horoskop za 19. februar 2020. godine!

OVAN

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

BIK

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 25. februara 2020. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 25. februara 2020. godineTarot tumačenje za nedelju od 18. do 25. februara - da li ste spremni da osetite čaroliju magičnog eliksira ljubavi!

BLIZANCI

Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nikud pre nego što ga prekontrolišete.

RAK

Preterano ste nestrpljivi, ne iskontrolišete emocije. Neophodno je da pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

LAV

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.