Dnevni horoskop: Ovna očekuje veći priliv novca, a Devicu prate senke prošlosti (3. februar 2020.)

Dnevni horoskop - tajne će ugledati svetlost dana!

Dnevni horoskop za 3. februar 2020. godine!

OVAN

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje.

BIK

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije.

Savladajte 12 tajni karme: ono što odbijate da prihvatite, ići će dalje za vamaSavladajte 12 tajni karme: ono što odbijate da prihvatite, ići će dalje za vamaKako biste prestali da se bojite i počeli da razumete svet karme i reinkarnacije, potrebno je da poznajete karmička pravila...

BLIZANCI

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.

RAK

Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti čija je realizacija još uvek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem.

LAV

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.