Dnevni horoskop: Ovan se oseća ugroženo, a Ribe očekuju bolje finansije i lepša energija (13. april 2020.)

Dnevni horoskop - Lavu je neopodna samokontrola, a Devica testira strpljenje drage osobe!

Dnevni horoskop za 13. april 2020. godine!

OVAN

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

BIK

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

Mali HOROSKOP za boravak Merkura u Ovnu: donosi nam brojne probleme, ali i jednu lepu stvar (od 11. do 27. aprila)Mali HOROSKOP za boravak Merkura u Ovnu: donosi nam brojne probleme, ali i jednu lepu stvar (od 11. do 27. aprila)Saznajte šta nam od 11. do 27. aprila donosi Merkur u Ovnu - utiče na odnose sa drugima, ali i na karijeru!

BLIZANCI

Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.

RAK

Imate mnogo planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

LAV

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

DEVICA

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.