Dnevni horoskop: Ovan ostvaruje ljubavne ciljeve, a Škorpiju očekuje emotivna kriza (23. april 2020.)

Dnevni horoskop - danas zvezde diktiraju staze ljubavi!

Dnevni horoskop za 23. april 2020. godine!

OVAN

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu.

Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

BIK

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

Horoskop - 4 stvari koje treba da uradite dok je mlad Mesec u Biku: očekuje nas novi ciklus životaHoroskop - 4 stvari koje treba da uradite dok je mlad Mesec u Biku: očekuje nas novi ciklus životaPozitivan aspekt Venere i Marsa donosi zanimljiva iskustva na polju ljubavi.

BLIZANCI

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju.

RAK

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

LAV

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

DEVICA

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.