Dnevni horoskop: osvajate nove horizonte života (6. jun 2019.)

Dnevni horoskop - Blizance prati pozitivna energija, a Ribe očekuju velika iskušenja!

Dnevni horoskop za 6. jun 2019. godine!

OVAN

Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste mnogo želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu.

BIK

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2019. GODINE: saznajte šta očekuje vaš znak ZodijakaVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2019. GODINE: saznajte šta očekuje vaš znak ZodijakaLav zatvara poglavlje u ljubavnom životu, a Devicu očekuje neplanirani novčani dobitak!

BLIZANCI

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam stvarno pravi prijatelji.

RAK

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

LAV

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate može proizvesti greške koje su nedopustive.

DEVICA

Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završili na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.