Dnevni horoskop: očekuju vas predivne životne mogućnosti (17. jun 2019.)

Dnevni horoskop - Rak rešava probleme, a Lava muče finansije!

Dnevni horoskop za 17. jun 2019. godine!

OVAN

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite.

HOROSKOP - Mars je u Raku do 1. jula: očekuju nas burne emocije i pojačana erotska energijaHOROSKOP - Mars je u Raku do 1. jula: očekuju nas burne emocije i pojačana erotska energijaPlaneta ambicije, rata i seksa boraviće u Raku do 1. jula. Ukoliko emocije budete držali pod kontrolom, ovaj period će proći…

BIK

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove.

BLIZANCI

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da završite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.

RAK

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

LAV

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

DEVICA

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom, kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.