Dnevni horoskop: očekuje nas dobra karma i energija bogatstva (12. jun 2019. godine)

Dnevni horoskop - očekuje nas dan pun iznenađenja! Nekima će energija obilja doneti dobre prilike...

Dnevni horoskop za 12. jun 2019. godine!

OVAN

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

BIK

Bavite se novim načinima poslovanja i pronalazite zanimljive metode koje se kristališu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka.

Nedeljni ljubavni horoskop: Vagu očekuje napet period, a Bika nova ljubavna bajkaNedeljni ljubavni horoskop: Vagu očekuje napet period, a Bika nova ljubavna bajkaNedeljni horoskop za ljubav od 11. do 18. juna 2019. godine!

BLIZANCI

Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može isprečiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate.

RAK

Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas ste u prilici da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite.

LAV

Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.

DEVICA

Muče vas finansije. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto biti potrebno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.