Dnevni horoskop: nebo nam šalje sjajne pilike - iskoristite ih na pravi način (11. decembar 2019.)

Dnevni horoskop za 11. decembar 2019. godine!

OVAN

Uskoro vam dolazi šansa za zaposlenje na radnom mestu na kojem ćete moći da ostanete na duže staze u budućnosti. Komunikacija koja postoji između vas i simpatije može polako da se menja u pozitivnom pravcu. Problemi sa kičmom.

BIK

Putovanje u inostranstvo biste mogli da realizujete a nakon toga i pozitivne poslovne promene. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom sa kojom planirate zajdničku budućnost. Odlično se osećate!

Horoskop - januar će biti neverovatno moćan period: saznajte šta vam donosi Saturn-Pluton konjukcija (12. januar 2020.)Horoskop - januar će biti neverovatno moćan period: saznajte šta vam donosi Saturn-Pluton konjukcija (12. januar 2020.)Horoskop - evo šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton! Očekuje nas turbulentan januar 2020. godine...

BLIZANCI

Ukoliko ste očekivali neki nov poslovni sastanak ili razgovor, sudbina će vam biti naklonjena danas. Nova šansa za ljubavno poznanstvo je ispred vas. Možete da očekujete zanimljive promene. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

Potrebno vam je vreme da biste doneli konkretnu odluku o promeni radnog mesta. Ukoliko ste u braku, pred vama je povoljan period za to da sa voljenom osobom odnos menjate na bolje. Nemate probleme sa zdravljem.

LAV

Maksimalno ste posvećeni vašem poslu i očekujete da ćete uskoro uspeti da dođete do napredovanja. Osoba koja vam se dopada pokazuje da postoje simpatije i sa njene strane prema vama. Osećate se odlično.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.