Dnevni horoskop: na pragu smo promene i bajkovite ljubavi (27. decembar 2019.)

Dnevni horoskop - Bika očekuje zabava, a Škorpija samouvereno ostvaruje ono što želi!

Dnevni horoskop za 27. decembar 2019. godine!

OVAN

Pravite kompromis bez preke potrebe. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

BIK

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019. godine: Škorpiji nedostaje strpljenje, a Ribe očekuju nove ljubavne prilikeKratak ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019. godine: Škorpiji nedostaje strpljenje, a Ribe očekuju nove ljubavne prilikeLjubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019. godine!

BLIZANCI

Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera je pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu.

RAK

Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni, jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali.

LAV

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Ne paničite, uspeh je izvestan.

DEVICA

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.