Dnevni horoskop: na korak do ostvarenja velikog sna (6. septembar 2019.)

Dnevni horoskop - Lava očekuju turbulencije u ljubavi, a Vagu divno sanjarenje!

Dnevni horoskop za 6. septembar 2019. godine!

OVAN

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

BIK

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti veće pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

Horoskop - Mesec raste i donosi najlepša čuda: evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje ispunjenje željaHoroskop - Mesec raste i donosi najlepša čuda: evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje ispunjenje željaEvo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najlepše ispunjenje želja!

BLIZANCI

Vrtite se ukrug jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu iz više činova. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.

RAK

Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući.

LAV

Na pomolu su ljubavni problemi. Trud, koji ste uložili u odnos s voljenom osobom, kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Ograničite svoje strpljenje, nakon toga reagujte, jer svako dalje odlaganje komplikuje odnose.

DEVICA

Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.